Sunday, March 6, 2011

PERCUTIAN BAJET!!!!

WASSUP HOMMIES!!!!!

arie nie popo nak citer psl holidays yallz!!!yeah ntah ape jd tetiba plak lyn tgk destinasi bajet....
klu kite tgk citer tuu mmg serious lyn....citer tuu bg byk info 4 us to visit our own country....ape org kate "CUTI-CUTI MALAYSIA" COOL!!!!mmg bestlah klu dpt bersia sia di negara sendiri nie....sgt2lah hahaha....


so sambong citer....popo mmg nak sgtlah pg jln2 kat malaysia nie lg2 klu on holiday pergh!!!! sgt2 LAYAAAAANNN!!!!tp klu kite citer hal cuti nie org mst kate kluar ngan family bestkan....MSTLAH!!!!sape ckp x....time 2lah kite nak luangkan mase dgn family kite....

tp3 klu psl bajet nie kluar ngan geng lg syoklah!!!!hahaha bkn ape tp btol....klu kite tgk balik die punye bajet dgn amily mstlah bilik nak besarkan xkan nak amek bilik kecik....lg satu mstlah hotel tip top xnaklah NO STAR hotel no3!!!!klu kite lepak2 ngan geng kite lg sng YELAH sume nak tgk bajet pas2 nak yg murah and bgoskan????hmmm sgt3 bgoslah klu bg sape2 yg nak pg cuti2  around malaysia nie secara BAJET hahahaha!!!!

klu bwk geng tuu lebih baik ramai2lah mmg PERGH!!!klu yg berpasangan tuu igt2lah tuhan ye klu nak pg bercuti tuu hahaha....klu bg yg ade transport sendiri lg MANTAP!!!!lg2 klu dpt convoy....jiwa muda kot mstlah nak try bende2 adventurous kan3????haaa ape lg time nielah korang nak lepaskan jiwa remaja korang tuu....

so folks poporase tuu jelah utk kali nie....
CHOWZZ!!!!

1 comment:

  1. best2... cuti2 malaysia! pun tgh planning ni

    ReplyDelete